TIETOSUOJASELOSTE (16.2.2018)

Rekisterin ylläpitäjä on verkkokauppa UrbanTurban, Teekkarinkatu 9 A 3, 33720 Tampere, puhelin +358 40 5584491, oili.valkila@urbanturban.fi
Rekisteriasioissa yhteyshenkilönä toimii Oili Valkila, Teekkarinkatu 9 A 3, 33720 Tampere, +358 40 5584491, oili.valkila@urbanturban.fi

Rekisterin tietoja käytetään verkkokaupan asiakassuhteen hoitamiseksi ja kehittämiseksi.
Rekisteriin merkitään asiakkaan nimi ja yhteystiedot: osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi tallentuu asiakkaan tekemä ostos, sen toimitus ja laskutus.
Tiedot saadaan asiakkaan itsensä antamina kaupanteon yhteydessä tai asiakkaan ilmoittautuessa postituslistalle tai osallistuessa kilpailuun verkkosivuilla.

Asiakastietojen käyttö

Käytämme tietojasi tekemiesi ostojen toteuttamisen ohella myös ostokokemuksesi parantamiseen ja viestiäksemme sinulle tilaustasi koskevista asioista, ilmoittaaksemme sinulle tietyistä tuotteista ja markkinointikampanjoista sekä suositellaksemme sinulle tuotetta tai palvelua, joka saattaa kiinnostaa sinua tilaushistoriasi perusteella.

Uutiskirje

Käytämme uutiskirjeen (max 1/ kuukausi) lähettämiseen sähköpostiosoitetta, jonka olet meille ilmoittanut, ja tarvitsemme tähän vahvistuksen, että hyväksyt kyseisen sähköpostiosoitteen omistajana uutiskirjeen saannin. Jos et halua enää jatkossa saada uutiskirjettämme, voit lopettaa sen helposti klikkaamalla peruutuslinkkiä.

Arvonnat ja markkina- ja mielipidetutkimukset

Käytämme arvonnoissa tietojasi voitosta ilmoittamiseen ja mainostaaksemme tuote­valikoimaamme. Yksityiskohtaisia tietoja on kulloisenkin arvonnan osallistumisehdoissa. Lisäksi käytämme tietojasi markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Kyselyiden yhteydessä ilmoittamiasi tietoja ei luovuteta edelleen ulkopuolisille tahoille eikä julkaista.

 

REKISTERISELOSTE
Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tietoja ei myöskään siirretä EU:n tai ETA:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Verkkokaupan digitaaliset tiedot säilytetään verkkokaupan palveluntarjoajan SSL-suojatulla palvelimella. Mikäli rekisteritietoja siirretään ATK:lta säilytettäväksi esimerkiksi ulkoisella kovalevyllä, säilytetään kovalevyä palo- ja murtosuojatussa säilössä rekisterinpitäjän ilmoittamassa osoitteessa.
Rekisteritietoihin pääsee vain rekisterinpitäjän yhteyshenkilö.

Rekisteriin merkityllä on oikeus tarkastaa rekisteriin merkityt tietonsa. Tarkastuksen voi tehdä lähettämällä pyynnön sähköpostitse rekisterinpitäjän edustajalle.

Mikäli rekisteritiedoissa on virhe, asianomainen voi pyytää sen korjausta lähettämällä pyynnön sähköpostitse rekisterinpitäjän edustajalle.

Rekisteriin merkitty henkilö voi kieltää yhteystietojensa käytön suoramarkkinointi- ja suoramainontatarkoitukseen.